Bedrijfsprofiel

MBB Twente, opgericht in december 1994, is Techniek Nederland installateur,  VCA gecertificeerd en we werken volgens de BRL1201, dit is de Beoordelingsrichtlijn voor het BliksemVeilig Keurmerk.

Wij houden ons bezig met ontwerpen, aanleggen en inspecteren van bliksemafleiderinstallaties / aardingssystemen / overspanningsbeveiliging en potentiaalvereffening.

We werken landelijk en zijn een ervaren en dynamisch bedrijf. Door onze flexibele organisatie zijn we goed in staat onze klanten snel en concurrerend van dienst te zijn.

Alle offertes zijn vrijblijvend en onze installaties worden persoonlijk opgeleverd en voorzien van bijbehorende meetstaten, opleveringscertificaten en revisietekeningen.

Raadpleeg hier onze Algemene leveringsvoorwaarden installerende bedrijven 2024 (ALIB) en Algemene voorwaarden voor installatiewerk voor consumenten (AVIC).

MBB Twente fungeert als een sterke concurrerende totaalpartner voor alle mogelijke projecten. Onze jarenlange ervaring staat garant voor een perfecte realisatie van uw project.

Kijk op de pagina Projecten om een indruk te krijgen van onze lopende en afgeronde projecten.

Comments are closed.