Sponsoring

G-selectie ZPC de Hof

Met behulp van MBB Twente en Autobedrijf Ruesink kan de G-selectie van ZPC de Hof veilig en representatief naar elke zwemwedstrijd!

 Stichting Noi si Voi – Roemenïe

MBB Twente draagt de stichting Noi si Voi een warm hart toe.In 2010 zijn Kasper en Immy naar Gagesti – Roemenïe afgereisd om daar de zorgboerderij van de stichting te voorzien van een bliksemafleiderinstallatie.

In de zomer van 2011 hebben Hanny en Immy een vervolg gegeven aan de inzet van Kasper en Immy: Hanny en Immy zijn op woensdag 6 juli per fiets vertrokken naar de zetel van de Paus, Rome, om geld in te zamelen voor deze bijzondere stichting. Zij hoopten met hun tocht de wens van Noi si Voi te kunnen verwezenlijken: vóór de winter beschikken over een noodaggregaat.

In totaal is er door vele sponsoren een totaalbedrag van € 3.300,00 ingezameld. Met behulp van dit schitterende bedrag is er een aggregaat aangeschaft bij de firma Pasman Motoren en Aggregaten in Baak (Zutphen). Het betreft een Stamford generator van 40 kvA met luchtgekoelde motor en een brandstoftank van 250 ltr.

Het aggregaat is maandag 29 augustus 2011 op transport naar Roemenie gegaan en heeft al snel zijn dienst bewezen! Voor meer informatie over deze bijzondere stichting willen we u graag verwijzen naar hun website.

 

Comments are closed.